sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Abramburici - Clovnul pentru toti cei mici -


         Copilaria reprezinta cea mai frumoasa, dar si cea mai sensibila perioada din viata unui om. In general ne planificam vietile in functie de visele din copilarie. Chiar daca pe unele le implinim , iar pe altele nu, aceste vise despre lume din copilarie sunt esentiale in evolutia noastra personala. De aceea este foarte important sa fim atenti la felul in care ne crestem si educam copii. Majoritatea parintilor incearca sa-si protejeze copiii de orice ganduri negative si sa le ofere tot ce e mai bun si mai frumos pentru ei.
          Atunci cand este vorba de un eveniment special din viata copilului nostru, cum ar fi aniversarea sa sau o alta sarbatoare, ne dorim sa-i oferim cele mai frumoase momente, de care sa se bucure alaturi de prietenii sai. Cu totii stim ca nu este usor atunci cand trebuie sa ai grija de un copil mic, deoarece trebuie sa fii tot timpul atent la el. Deoarece este mic si vulnerabil, exista pericolul constant de a se rani in incercarea sa de a descoperi cat mai multe despre mediul in care se gaseste. Bineinteles ca daca ne gandim la o petrecere  pentru copii, numarul copiilor devine mult mai mare. Dintr-o data trebuie supravegheati mai multi copii in acelasi timp. Dar asta nu e tot, trebuie si animati. Copiii vor sa se joace tot timpul, iar pentru a reusi sa tii pasul cu ei nu este tot timpul usor. De aceea este nevoie de oameni pasionati si cu experienta in lucrul cu copiii.
        Daca doriti sa ii oferiti copilului dumneavostra ceva cu totul si cu totul deosebit atunci va recomandam sa apelati cu incredere la serviciile de organizare de petreceri pentru copii puse la dispozitie de firma Abramburici.
Abramburici organizeaza petreceri pentru copii in Cluj-Napoca, Bistrita, Deva, Baia Mare, Alba Iulia, Oradea, Zalau si Targu Mures.
        Fie ca este vorba de o petrecere tematica, o aniversare sau teatru pentru copii, echipa de la Abramburici este gata sa ofere copiilor dumneavostra si prietenilor sai o experienta de neuitat.
Joaca si bucuria sunt elementele cu care echipa de la Abramburici transforma petrecerile copiilor intr-unele din cele mai fericite momente din viata acestora.
Abramburici pune la dispozitia clientilor sai o echipa incantatoare de clovni, ursitoare pentru botez, animatori si personaje pentru copii, dar si o varietate de jocuri si activitati cum ar fi pictatul pe fata si modelarea baloanelor.
Echipa de la Abramburici concepe fiecare program inaintea reprezentatiei, de aceea dumneavoastra veti sti de la inceput in ce consta aceasta, cat timp va dura si care sunt costurile de productie. Fiecare copil este special pentru cei de la Abramburici, de aceea fiecare petrecere va fi organizata diferit, in functie de dorintele copiilor.
Petrecerea copilului dumneavoastra va deveni o fericire si pentru dumneavoastra cu ajutorul celor de la Abramburici. Echipa se va ocupa de toate detaliile logistice ale petrecerii , de distractia si buna dispozitie a copiilor prezenti.
Oferiti copilului dumneavoastra momente frumoase, pentru ca el sa aiba visuri frumoase!
Abramburici stimuleaza minunata imaginatie a copiilor, purtandu-i pe taramuri de povesti, cu personaje amuzante si momente distractive!




Pentru a afla mai multe detalii in legatura cu petrecerile organizate de firma Abramburici, va invitam sa accesati urmatorul link.

Abramburici S.R.L
E-mail: abramburicii @ gmail.com

Telefon: 0745 836 572

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu